Otsola 6 + 4 hlö

Selkeälinjainen, moderni ja valoisa Otsola ottaa perheen tai ystävät lämpimään ja turvalliseen karhunsyleilyynsä. Isossa keittiö-olohuonetilassa mahtuu viihtymään isompikin seurue takkatulen, karaoken ja hyvän ruuan parissa. Sauna ja kylpypalju kruunaavat oleskelun tässä huvilassa.Korkeatasoisesti varusteltu sekä korkeimpaan viidenteen MALO luokkaan rakennettu vapaa-ajan- tai työmatka-asunto. Huvilassa on  3 x mh, keittiö / olohuone, wc ja sauna. Huvilan rakenteelliset ratkaisut sisällä ja ulkona on suunniteltu myös esteetöntä liikumista varten.

Sijainti:
Lauhansarven ns. uusi vapaa-ajan alue. Ravintolaan / vastaanottoon  400 m, ladulle 50 m, moottorikelkkauralle 300 m. Rv. 2008. Pinta-ala n. 112 m2 + katettu terassi n. 35 m2

Henkilömäärä: 6 + 4 henkilöä
Vuodepaikat: 3 x 2 h MH, yksittäiset sängyt.
Lisävuoteita: OH 1 x avattava vuodesohva, MH 1 x avattava vuodesohva. Peitteet ja tyynyt kymmenelle.

Viihdelaitteet:
OH 32" taulu tv, makuuhuoneissa 19" taulu tv. Lisäksi DVD kotiteatteri äänentoisto sekä kotikaraokelaitteet (ota omat levyt). Internet -yhteys huvilassa wlan verkko.

Keittiökoneet:
Liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, pyykinpesukone, vaatteiden kuivatuskaappi.

Pienkoneet:
Kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivain.

Kalustus:
Ruuanlaitto-, tarjoilu- ja ruokailuvälineet kymmenelle henkilölle. Tarjoiluvälineissä paljon kotimaisia Arabian astioita. Lasten syöttötuoli ja vauvan sänky.

Ulkovarustus:
Kylpypalju, grillauspaikka, muurinpohjalettupannu, piha- ja terassituolit sekä pöydät. Autolle lämmityspistoke.

Sisustus:
Nykyaikainen ja tyylikäs vaaleasävyinen siustus. Yleisten tilojen lattioita hallitsee vaalea kaakeli. Makuuhuoneisiin tuo arvokkutta tumman pähkinäinen parkettilattia. Vaalea kompaktin kokoinen, kaunis kaakeloitu takka luo oleskelutilaan ilmettä. Mukavat vuoteet kaksoisjousitetuin runkopatjoin voidaan asetella yhteen tai erikseen.

Esteettömyys:
Pihalta johtaa kulkuluiska huvilaan. Huvilan sisäovet ovat 100 cm leveitä ja wc ja suihkutiloissa on tartuntakaiteita. Saunaan johtava ovi on 90 cm leveä ja saunaan mahtuu esim. suihkutuolilla. Kaikki kynnykset avat enintään 2 cm korkeita. Paljun reunalle pääsee tasaista terassia pitkin mutta itse paljuun käynti on hankalampaa.

Pihamaa on sorapäälysteinen, tasainen.

Muuta tietoa:

 • Sähkölämmiteinen sauna
 • Takka, puut kuuluvat hintaan
 • Wc ja suihku samassa tasossa
 • Hanoista tulee raikasta Lauhan pohjavettä
 • Savuton huvila

   Varaukset ja hinnat:
   Huvilan perushintaan sisältyy 1 - 6 henkilöä. Minimi vuokra-aika viikonloppuisin ja juhlapyhien aikana 2 vrk. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eikä siivouksia.

   HINNASTO....................

   ..........2017
   ARKI 150 e / vrk
   PE - SU 380 e  / 1-2 vrk
   PE - PE 900 e / viikko
   LISÄHENKILÖT 10 e / hlö / vrk
   LOMA ja PYHÄ AJAT 190 e / vrk min 2 vrk
   PALJUN KÄYTTÖ 65 e / kerta


   Lisäpalveluita


   Palvelupaketti:

   • Liinavaatteet vuoteissa, kylpypyyhkeet sekä huvilan loppusiivous. HINTA: huvilan vuokrahinta + 25 e / henkilö (Hinta on kertahinta ei vuorokausihinta. Asukaat vievät itse tuomansa ja tuottamansa tavarat ja roskat pois.) Tilattava etukäteen kaikille majoittujille, mielellään jo varausta tehtäessä.  

   Muita palveluita:

   • Huvilan etukäteen tilattu loppusiivous 90 e.
   • Paljun täyttö, lämmitys, tyhjennys  ja pesu henkilökunnan toimesta 150 e.
   • Siivoamatta jätetty tai puutteellisesti siivotun huvilan jälkilaskutus alk. 110 e.

   Ylös