Edulliset retkeilyhuoneet

Kotoisat Lauhansarven retkeilyhuoneet sopivat kaikenlaiseen majoittumiseen lämpimänä aikana vuodessa. Huoneet ovat oiva ratkaisu sinulle, joka ei kaipaa välttämättä kaikkia mukavuuksia ja joka arvostaa edullisia hintoja.

Siljan kammari 4 hlö Varataan vain keväästä syksyyn

Siljan kammari on erähenkinen kaksio jopa neljälle henkilölle. Sijainti aivan ravintolaa vastapäätä. Siljan kammari on vaatimaton retkeilyhuone, jossa kuitenkin on kaikki kohdallaan Wlania myöten. WC ja suihku löytyvät viereisestä rakennuksesta.

Siljan kammarin keittiöstä löytyy mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä pieni astiasto. Vesi haetaan läheisestä saunarakennuksesta. Liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan.


Hinnat 2016
1 hlö 35 e/vrk
2 hlö 45 e/vrk
3 hlö 55 e/vrk
4 hlö 60 e/vrk
Urhola ja Kalevala 2 hlö

Urhola ja Kalevala ovat lystikkäitä pikku kesäkoppeja, jotka ovat saaneet nimensä entisen presidenttimme mukaan. UKK oli 1976 Isojoella kalastusmatkalla ja Sarviluoman entisellä koululla järjestettiin hänelle ruokailu. Siihen aikaan Urhola ei vielä toiminut edes opettajan majoitustilana vaan siinä sijaitsi koulun ulkorivi. Niinpä ...

Urholassa ja Kalevalassa ei ole keittomahdollisuutta ja suihku sekä wc ovat läheisessä saunarakennuksessa. Huoneet ovat vain kesäkäytössä, lämmitysmahdollisuutta ei ole.

Hinnat 2016
20 e/vrk

+ liinavaatevuokra 9 e / hlö
Ylös