Saunat

Sauna hoitaa ja rentoutaa

Kangasjärven saunat palvelevat monipuolisesti. Leirintäalueen uintisaunat lämpiävät kesäisin joka päivä rannan tuntumassa. Toinen uintisauna on pelkästään naisille, toisen ollessa kaikille yhteinen uikkarisauna. Saunat, suihkutilat ja pukuhuoneet   ovat kaikkien käytössä pientä maksua vastaan. Uiminen on tietenkin maksutonta samoin huoltorakennuksen yhteydessä olevat vaatteidenvaihtokopit.

Kangasjärven uimaranta on lapsiystävällinen. Hieno hiekkapohja ja kirkas vesi tarjoavat mukavan uintihetken. Rantamatalassa voivat leikkiä pienetkin lapset kun laiturin päässä viihtyvät isommat vesipedot.

Rauhallinen saunahetki järjestyy Kangasjärven viihtyisässä tilaussaunassa. Saunassa voi nautti kiireettömästä saunahetkestä oman porukan kesken. Saunan lauteille mahtuu noin 15 henkilöä. Pukeutumisnurkalla varustettuja pesuhuoneita saunassa on kaksi.

Kangasjärven kirkkaisiin vesiin on tilaussaunan ovelta vain muutama askel ja käytössä on oma ranta ja laituri. Saunan jälkeen voi rentoutua viihtyisässä takkahuoneessa. Tilaussaunan voi varata oman perheen tai muun ryhmän käyttöön pariksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi.

Talvisin Kangasjärvellä kokoonnutaan avantouinnin merkeissä.

Aukiolot löytyvät täältä.