Kesämajoitus

Lauhansarven kotoisat retkeilyhuoneet sopivat kaikenlaiseen majoittumiseen vuoden lämpimänä aikana. Huoneet ovat oiva ratkaisu sinulle, joka et välttämättä kaipaa kaikkia mukavuuksia mutta arvostat edullisia hintoja.

Lauhansarvessa voit majoittua myös  omassa teltassa tai vaunussa. Leirivuorokauden hintaan kuuluu suihkujen ja wc:n käyttö. Erillisiä leiripalvelu- ja keittiörakennuksia alueella ei ole.

Siljan kammari 1-4 hlö, käytössä keväästä syksyyn

Siljan kammari on erähenkinen kaksio jopa neljälle henkilölle. Sijainti aivan Lauhansarven ravintolaa vastapäätä. Siljan kammari on vaatimaton retkeilyhuone, jossa kuitenkin on kaikki kohdallaan wlan-yhteyttä myöten. WC ja suihku löytyvät viereisestä rakennuksesta.

Siljan kammarin keittiöstä löytyy mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä vaatimaton astiasto. Vesi haetaan läheisestä saunarakennuksesta. Liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan.

Hinnat 2018
1 hlö 40 e/vrk
2 hlö 50 e/vrk
3 hlö 60 e/vrk
4 hlö 60 e/vrk

Urhola 1-2 hlö, käytössä keväästä syksyyn (1 x parivuoden 120 cm)

Kalevala 1-2 hlö, käytössä keväästä syksyyn (irtonaiset kerrosvuoteet)

Urhola ja Kalevala ovat lystikkäitä pikku kesäkoppeja, jotka ovat saaneet nimensä entisen presidenttimme mukaan. UKK oli 1976 Isojoella kalastusmatkalla ja Sarviluoman entisellä koululla järjestettiin hänelle ruokailu. Siihen aikaan Urhola ei vielä toiminut edes opettajan majoitustilana vaan siinä sijaitsi koulun ulkorivi. Niinpä …

Urholassa ja Kalevalassa ei ole keittomahdollisuutta ja suihku sekä wc ovat läheisessä saunarakennuksessa. Huoneet ovat vain kesäkäytössä, lämmitysmahdollisuutta ei ole.

Hinnat 2018
20 e/vrk
+ liinavaatevuokra 9 e / hlö

Asuntovaunut ja teltat

Leirivuorokauden hintaan kuuluu suihkujen ja wc:n käyttö. Erillisiä leiripalvelu- ja keittiörakennuksia alueella ei ole.

Hinnasto 2018

  • Vaunupaikka 12 e / vrk + 2 e hlö/ vrk (lapset alle 15-vuotta 1 e / hlö / vrk)
  • Sähkö kesällä 5 e / vrk
  • Sähkö (syys, loka ja huhtikuu) 6 e / vrk
  • Sähkö marras – maaliskuu 7 e / vrk
  • Telttailu 5 e / hlö / vrk
  • Pikkusauna majoittujille 35 e / 2 h
  • Pohjoismaisella Camping-kortilla sekä muilla camping- ja caravankorteilla 2 € alennus/vrk perusmaksusta ja joka 5. peräkkäinen yö maksutta (ei sis. sähköä)

Hiihdon ystäville erinomainen vaunun talvikausipaikka on Lauhansarvi. Isojoen kunnan hoitama latu menee vaunualueen kautta. Hintaa kuuluu wc ja suihkutilojen käyttö. Majoittujille edullinen tilaussauna varattavissa. Tule katsomaa sopiva vaunupaikka jo sulan maan aikaan. Talvikausipaikka 1.11.-30.4. Hinta 250 e / vaunu + sähkö oman mittarin kautta 0,30 e / Kwh.