Kesämajoitus

Lauhansarven kotoisat retkeilyhuoneet sopivat kaikenlaiseen majoittumiseen vuoden lämpimänä aikana. Huoneet ovat oiva ratkaisu sinulle, joka et välttämättä kaipaa kaikkia mukavuuksia mutta arvostat edullisia hintoja.

Lauhansarvessa voit majoittua myös  omassa teltassa tai vaunussa. Leirivuorokauden hintaan kuuluu suihkujen ja wc:n käyttö. Erillisiä leiripalvelu- ja keittiörakennuksia alueella ei ole.

 

Siljan kammari 4 hlö, käytössä keväästä syksyyn

Siljan kammari on erähenkinen kaksio jopa neljälle henkilölle. Sijainti aivan Lauhansarven ravintolaa vastapäätä. Siljan kammari on vaatimaton retkeilyhuone, jossa kuitenkin on kaikki kohdallaan wlan-yhteyttä myöten. WC ja suihku löytyvät viereisestä rakennuksesta.

Siljan kammarin keittiöstä löytyy mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä pieni astiasto. Vesi haetaan läheisestä saunarakennuksesta. Liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan.

Hinnat 2017
1 hlö 35 e/vrk
2 hlö 45 e/vrk
3 hlö 55 e/vrk
4 hlö 60 e/vrk

 

Urhola 2 hlö, käytössä keväästä syksyyn

Kalevala 2 hlö, käytössä keväästä syksyyn

Urhola ja Kalevala ovat lystikkäitä pikku kesäkoppeja, jotka ovat saaneet nimensä entisen presidenttimme mukaan. UKK oli 1976 Isojoella kalastusmatkalla ja Sarviluoman entisellä koululla järjestettiin hänelle ruokailu. Siihen aikaan Urhola ei vielä toiminut edes opettajan majoitustilana vaan siinä sijaitsi koulun ulkorivi. Niinpä …

Urholassa ja Kalevalassa ei ole keittomahdollisuutta ja suihku sekä wc ovat läheisessä saunarakennuksessa. Huoneet ovat vain kesäkäytössä, lämmitysmahdollisuutta ei ole.

Hinnat 2017
20 e/vrk

+ liinavaatevuokra 9 e / hlö

 

Asuntovaunut ja teltat

Leirivuorokauden hintaan kuuluu suihkujen ja wc:n käyttö. Erillisiä leiripalvelu- ja keittiörakennuksia alueella ei ole.

Hinnasto 2017

  • Vaunupaikka 12 e / vrk + 2 e hlö/ vrk (lapset alle 15-vuotta 1 e / hlö / vrk)
  • Sähkö kesällä 5 e / vrk
  • Sähkö (syys, loka ja huhtikuu) 6 e / vrk
  • Sähkö marras – maaliskuu 7 e / vrk
  • Telttailu 5 e / hlö / vrk
  • Pikkusauna majoittujille 35 e / 2 h
  • Pohjoismaisella Camping-kortilla sekä muilla camping- ja caravankorteilla 2 € alennus/vrk perusmaksusta ja joka 5. peräkkäinen yö maksutta (ei sis. sähköä)

Hiihdon ystäville erinomainen vaunun talvikausipaikka on Lauhansarvi. Isojoen kunnan hoitama latu menee vaunualueen kautta. Hintaa kuuluu wc ja suihkutilojen käyttö. Majoittujille edullinen tilaussauna varattavissa. Tule katsomaa sopiva vaunupaikka jo sulan maan aikaan. Talvikausipaikka 1.11.-30.4. Hinta 250 e / vaunu + sähkö oman mittarin kautta 0,30 e / Kwh.