18 a Metsola

Viimeinen linnake ennen erämaata. Tummiin ja lämpimiin sävyihin sisustettu Metsola on romanttinen ja viihtyisä paikka viettää rauhallista huvilaelämää, kylpeä tähtitaivaan alla tai pitää Metsolan pidot kristallikruunujen loisteessa.

Korkeatasoisesti varusteltu sekä korkeimpaan viidenteen MALO luokkaan rakennettu vapaa-ajan- tai työmatka-asunto. Huvilassa on  3 x mh, keittiö / olohuone, wc ja sauna. Huvilan rakenteelliset ratkaisut sisällä ja ulkona on suunniteltu myös esteetöntä liikumista varten.

Sijainti Lauhansarven ns. uusi vapaa-ajan alue. Ravintolaan ja vastaanottoon  400 m, ladulle 50 m, moottorikelkkauralle 300 m. Rakennettu 2008. Pinta-ala n. 112 m² + katettu terassi n. 35 m².

Henkilömäärä 6 + 4 henkilöä
Vuodepaikat: 3 x 2 h MH, yksittäiset sängyt.
Lisävuoteita: OH 1 x avattava vuodesohva, MH 1 x avattava vuodesohva. Peitteet ja tyynyt kymmenelle.

Viihdelaitteet OH 32″ taulu tv, makuuhuoneissa 19″ taulu tv. Lisäksi DVD kotiteatteri sekä kotikaraokelaitteet (ota omat levyt). Internet -yhteys (wlan- verkko).

Keittiökoneet Liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, pyykinpesukone, vaatteiden kuivatuskaappi.

Pienkoneet Kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivain.

Kalustus Ruuanlaitto-, tarjoilu- ja ruokailuvälineet kymmenelle henkilölle. Tarjoiluvälineissä paljon kotimaisia Arabian astioita. Lasten syöttötuoli ja vauvan sänky.

Ulkovarustus Kylpypalju, grillauspaikka, muurinpohjalettupannu, piha- ja terassituolit ja pöydät. Autolle lämmityspistoke.

Sisustus Nykyaikainen ja toimiva sisustus, jossa mukana ripaus talonpoikaisromantiikkaa. Puhtaaksimuurattu punatiilitakka on oleskelutilan sydämenä. Mukavat vuoteet kaksoisjousitetuin runkopatjoin voidaan asetella yhteen tai erikseen.

Esteettömyys Pihalta johtaa kulkuluiska huvilaan. Huvilan sisäovet ovat 100 cm leveitä ja wc ja suihkutiloissa on tartuntakaiteita. Saunaan johtava ovi on 90 cm leveä ja saunaan mahtuu esim. suihkutuolilla. Kaikki kynnykset avat enintään 2 cm korkeita. Paljun reunalle pääsee tasaista terassia pitkin mutta itse paljuun käynti on hankalampaa.

Pihamaa on sorapäälysteinen, tasainen.

Muuta tietoa

  • Sähkölämmiteinen sauna
  • Takka, puut kuuluvat hintaan
  • Wc ja suihku samassa tasossa
  • Hanoista tulee raikasta Lauhan pohjavettä
  • Savuton huvila
  • Lemmikitön huvila

Varaukset ja hinnat
Huvilan perushintaan sisältyy 1-6 henkilöä. Minimi vuokra-aika viikonloppuisin ja juhlapyhien aikana 2 vrk. Ei lemmikkieläimiä. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eikä siivouksia.

 

Hinnasto 2018

Arki 150 e / vrk
Pe – Su 380 e / 1-2 vrk
Pe – Pe 850 e / viikko
Lisähenkilöt 10 e / hlö / vrk
Loma- ja Pyhäajat 190 e / vrk min 2 vrk
Paljun käyttö  65 e / kerta

 

Lisäpalveluita

Palvelupaketti

  • Liinavaatteet vuoteissa, kylpypyyhkeet sekä huvilan loppusiivous + 25 e / henkilö (hinta on kertahinta ei vuorokausihinta; asukaat vievät itse tuomansa ja tuottamansa tavarat ja roskat pois) Tilattava etukäteen kaikille majoittujille, mielellään jo varausta tehtäessä.

 

Muita palveluita

  • Huvilan etukäteen tilattu loppusiivous 80 e.
  • Paljun täyttö, lämmitys, tyhjennys ja pesu henkilökunnan toimesta 150 e
  • Siivoamatta jätetty tai puutteellisesti siivotun huvilan jälkilaskutus alk. 100 e.