Ravintola

Hyvää ruokaa isoon ja pieneen nälkään   Aukiolot löytyvät täältä.

Lauhansarven luontomatkailukeskus on tunnettu hyvästä ruuastaan, joka täyttää arjen ja juhlan tarpeet. Parhaat maut löytyvät paikallisista ja ajankohtaista raaka-aineista. Lauhansarvessa voi poiketa pikaisella kahvilla tai järjestää isot juhlat koko suvulle – ja kaikkea siltä väliltä. Ravintolamme järjestää tarjoilut myös Lauhanvuoren retkelle tai kodin juhliin. Ravintolan aukiolot voit tarkistaa täältä.

    Lauha Bufee, sunnuntaisin 12-15
    Tilausruokailut, silloinkun nälkä on
    Sauna- ja mökkitarjoilut
    Maastoruokailut
     Juhlapalvelu – Lauha Catering
    Tilaa kotiin

Lauhan Bufeen muhkea noutopöytä täyttää vatsat sunnuntaisin klo 12-15. Pöytä tarjoaa salaatit, kaksi pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoan ja kahvin. Muina aikoina katamme Lauhanbufeen ja muut tilausateriat, toiveenne mukaan.

Juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuhetkiin ravintolamme valmistaa tilauksen mukaiset herkut. Tarjottavan valintaa helpottamaan käytössämme on valmiita ehdotuksia niin retkiryhmille, häihin, merkkipäiviin, muistotilaisuuksiin kuin kokouksiin. Pyydä tarjous.. Ruokailu tulee muistaa varata hyvissä ajoin ennakkoon.

Lauhansarvessa saunotaan ja rentoudutaan huviloilla. Nälkä hoituu vaivattomasti saunatiloihin tai huvilaan järjestetyllä ruokakattauksella tai pienemmällä purtavalla.

Monen mielestä ruoka on parhaimmillaan luonnossa nautittuna. Nuotion ääressä vietetty kahvihetki tai retkilounas antaa voimia liikkumiseen Lauhanvuoren kansallispuistossa.

Lauha Catering palvelee myös Lauhansarven ulkopuolelle. Meiltä voit tilata pikkusuolaiset, kakut, salaatit, laatikot ja muut ruuat myös omiin juhlatiloihisi. Voimme pakata kaiken valmiiksi kuumana tai kylmänä tarjoiluastioihin. Tarpeen vaatiessa hoidamme myös tarjoilun paikan päällä. Tee tilauksesi ajoissa, mitä isompi tilaisuus sitä aikaisemmin..