Saunat & Hoidot

Saunasta voimaa uusiin päiviin

Saunassa rentoudutaan ja nautitaan. Lauhansarvessa on yhteensä yksitoista saunaa, joista löytyy vaihtoehto joka tarpeeseen. Hyvässä seurassa saunassa viivähtää pidempikin tovi, mutta hikilenkin jälkeen riittää ehkä kevyempi saunahetki.

Lauhansarvessa voit valita saunan tilanteen mukaan. Perinteinen puusauna takkahuoneineen tarjoaa puitteet monelle kokoontumiselle. Vahvempaan tunnelmaan pääsee istumalla hämyisen savusaunan lauteille ja palauttelemalla perinnepirtin takan ääressä.

Saunan rinnalle tai vaihtoehdoksi sopii kylpypalju, joita Lauhansarvessa on kolme. Maailma kohenee vauhdilla samassa paljussa kylpiessä. Vettä vahvempaa hoitoa saunaan löytyy turvehoidosta, jossa saunoja saa keskittyä turpeen voiman aistimiseen.

Lauhansarvessa voi ottaa erilaisia hierontoja ja hoitoja muun rentoutumisen ohessa. Hermoratahieronta, erilaiset luontaishoidot tai perinteinen hieronta avaavat kehoa ja mieltä. Hoidot voi rytmittää muun rentoutumisen tai matkan lomaan. Pienemmille ryhmille lyhythoidoista ja esittelyistä löytyy vaihtoehtoja myös illanvieton tai tyky-päivän ohjelmaksi. Hoidot ja palvelut tulee tilata aina ajoissa etukäteen.

HINNASTO

Tilaussauna ja takkahuone 120 e
Tilaussauna ja takkahuone ja kylpypalju 280 e
Pikkusauna 35 e (vain ravintolan aukioloaikoina)
Savusauna alk. 280 e
Turvehoitosauna 30 e / hlö (min laskutus 4 hlö)

Saunoista tulostettava pdf-muotoinen esite:
.Lauhansarvi_SAUNAT2018_hinnasto