Tilat ja talot

 

Kokouspenkiltä tahdissa opistoon

Lauhansarven luontomatkailukeskuksessa on tiloja ja taloja joka tarpeeseen. Kaiken keskuksena on Lauhansarven ravintola kokoustiloineen. Tiloissa on helppo järjestää juhlia, kokouksia ja muita tilaisuuksia pienille tai isoille ryhmille.

  Ravintola
  Wanha koulu
  Sahtiopisto
  Lauhan tahti
  Luontokappeli

Lauhansarven pihapiiriin tuo ajan patinaa entinen Sarviluoman kyläkoulu, joka on nykyisin näyttely- ja kokoustilana. Tiloihin mahtuu kokoustamaan isompikin ryhmä, minkä lisäksi käytössä on ryhmätyötilaa.

Wanhan koulun tiloissa on Koiviston sali, jossa voi tutustua isojokilähtöisen olympiavoittaja Arto Koiviston hiihtouraan ja saavutuksiin. Salissa on esillä esimerkiksi iso määrä Koiviston palkintoja.

Isojokista perinnettä pitää yllä Sahtiopisto, jossa voi tutustua sahdin saloihin. Sahtiopistoa ylläpitävä yhdistys myös valmistaa sahtia omassa mallastamossa ja sahtikeittiössä. Opiston mestarit ovat voittaneet sahdinteon suomenmestaruuksia.

Lauhansarven pihapiirissä sijaitseva Lauhan tahti tarjoaa tilat isomman porukan riennoille. Lauhanmaan Kyläseuran juhla-areenalla järjestyvät juhlat, tanssit, konsertit ja suuret kokoukset. Areenalta löytyvät istumapaikat ja pöydät lähes 200 hengelle.

Hetki hiljaisuutta tai juhlava hetki järjestyy Lauhan luontokappelissa. Pieni kappeli avatautuu ulos luontoon, jolloin mukaan pääsee reilun kokoinen yleisö. Luontokappelissa vihitään, järjestetään kirkollisia tilaisuuksia, pidetään konsertteja ja hiljennytään omalla porukalla. Luontokappeli on matkailijoiden vapaassa käytössä, kun sitä ei ole varattu yksityistilaisuuteen.