Kausityöntekijöitä kesäkaudelle 2018

HONKAHOVI

Honkahovi on suosittu lounasravintola ja kahvila. Lounasajan jälkeen keittiö palvelee annosruuin sekä monipuolisin hampurilaistuottein. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Motivoitunut henkiökuntamme on moniosaavaa ja kaikki työskentelevät keittiössä, salissa sekä hotellipalveluissa. Myös caterig palelumme tarjoavat ruuan asiakkaan varaamaan pitopaikkaan.

KESÄTÄYDENNYKSEKSI HAEMME: 1.6. alkaen 3-4 kk
– 2 kpl reipasotteista ravintolatyöntekijä, joilla on jonkin verran kokemusta sekä sali- että keittiötyöskentelystä. Pystyt hoitamaan kassapalveluita, tarjoilua sekä ruuanvalmistusta itsenäisesti, eli kokemusta ja koulutusta asiasta omaat tarpeeksi. Arvostamme kielitaitoa sekä anniskeluosaamistodistusta. Työaika pääsääntöisesti klo 7 – 21välillä, keskimäärin 90 h / 3 vk. Palkka TES mukainen.

– 1 henkilö puhtaanapito-, liinavaatehuolto-. sekä ravintolan avustaviin tehtäviin. Työaika 1.5.2018 alkaen n. 5-6 kk. Palkkatukeen tai vastaavaan oikeutettu henkilö. Palkka TES mukaan työpäivän pituus soviteltavissa.

 

KANGASJÄRVEN LEIRINTÄALUE

Kangasjärvi on mukava perhekoon leirintäalue puhtaan ja kirkkaan järven rannalla. Mukava kesäilmapiiri ja lomamieliset asiakkaat tuovat omaan iloisen tunnelman, joka kumpuaa jo vuosikymmenien takaa. Osa henkilökunnasta on tuttua jo vuosien ajalta

LEIRINTAKESÄKSI 2018 haemme täydennystä kesä-elokuuksi:
– 4 henkilöä  Leirintaluetyöntekijäksi, joka vastaat omasta vuorostasi: valmistat maittavat grilliherkut, hoidat pikku kahvilaa sekä otat vastaan mökki-, asuntovaunu- ja saunavieraat sekä hoidat alueen kokonaisuuden. Olet sopiva henkilö kun olet työskennellyt aiemmin palvelualalla, et pelkää yksintyöskentelyä ja omaat nopeasti uusia asioita. Työaika pääsääntöisesti klo 8 – 22 välillä, keskimäärin 90 h / 3 vk. Kielitaito sekä sopiva koulutus katsotaan eduksi. Palkka TES mukainen.

– 5 nuorta avustaviin leirintäaluetöihin. Työllistä Isojokinen nuori -kampanjan kautta. Työaika 20 päivää ja palkka on kampanjan sääntöjen mukaan.

LAUHANSARVI

– 1 henkilö puhtaanapito-, liinavaatehuolto-. sekä ravintolan avustaviin tehtäviin. Työaika 1.5.2018 alkaen n. 5-6 kk. Palkkatukeen tai vastaavaan oikeutettu henkilö. Palkka TES mukaan työpäivän pituus soviteltavissa.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla. Kerro siinä kuitenkin itsestäsi, mahdollisesta koulutuksesta ja työkokemuksesta tarpeellinen mutta älä lähetä todistuksia mukaan. Täydelliset yhteystiedot lienevät itsestäänselvyys. Postia osoitteeseen info@lauha.fi ja jos jotakin ennakkokysymyksiä on niin voit myös soitella Tepolle p. 040 825 8751. Osan hakijoista kutsumme käymään ja keskustelemaan lisää aiheesta.