Kausityöntekijöitä kesäkaudelle 2019

 HONKAHOVI

Honkahovi on suosittu lounasravintola ja kahvila. Lounasajan jälkeen keittiö palvelee annosruuin sekä monipuolisin hampurilaistuottein. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Motivoitunut henkiökuntamme on moniosaavaa ja kaikki työskentelevät keittiössä, salissa sekä hotellipalveluissa. Myös caterig palelumme tarjoavat ruuan asiakkaan varaamaan pitopaikkaan. Kesän ajaksi vaihteleviin 3-6 kk työsuhteisiin. Työaika keskimäärin 90 h / 3 vk. TES mukaiset palkat ja lisät. Työaika pääsääntöisesti klo 7:30 – 21 välillä.  PAIKAT TÄYTETTY

 

KANGASJÄRVEN LEIRINTÄALUE

Kangasjärvi on mukava perhekoon leirintäalue puhtaan ja kirkkaan järven rannalla. Mukava kesäilmapiiri ja lomamieliset asiakkaat tuovat omaan iloisen tunnelman, joka kumpuaa jo vuosikymmenien takaa. Osa henkilökunnasta on tuttua jo vuosien ajalta. Työaika pääosin klo 8 – 22 välillä. Kesto kesä – elokuu.

==> vielä 1  työllistä isojokinen nuori -kampanjan avustavaa leirintäauetyöntekijää. Työtehtävät mm puhtaanpitoa, asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä Ajankohta 1.7.-4.8. ,

 LAUHANSARVI

Lauhansarven luontomatkailukeskus on tunnettu mm Isoista Lauhan Spelit musiikkitapahtumasta heinäkuisina helteinä. Lauhansarven ravintola on palvellut parikymmentä vuotta eirlaisissa juhlissa, kokouksissa ja illanistujaisissa. Hyvä ruoka joustava asiakaslähtöinen toiminta ovat Lauhansarven valttikortteja.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla. Kerro siinä kuitenkin itsestäsi, mahdollisesta koulutuksesta ja työkokemuksesta tarpeellinen mutta älä lähetä todistuksia mukaan. Täydelliset yhteystiedot lienevät itsestäänselvyys. Postia osoitteeseen info@lauha.fi ja jos jotakin ennakkokysymyksiä on niin voit myös soitella Tepolle p. 040 825 8751. Osan hakijoista kutsumme käymään ja keskustelemaan lisää aiheesta.