Kausityöntekijöitä kesäkaudelle 2018

HONKAHOVI

Honkahovi on suosittu lounasravintola ja kahvila. Lounasajan jälkeen keittiö palvelee annosruuin sekä monipuolisin hampurilaistuottein. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Motivoitunut henkiökuntamme on moniosaavaa ja kaikki työskentelevät keittiössä, salissa sekä hotellipalveluissa. Myös caterig palelumme tarjoavat ruuan asiakkaan varaamaan pitopaikkaan.

 -työpaikat täytetty

KANGASJÄRVEN LEIRINTÄALUE

Kangasjärvi on mukava perhekoon leirintäalue puhtaan ja kirkkaan järven rannalla. Mukava kesäilmapiiri ja lomamieliset asiakkaat tuovat omaan iloisen tunnelman, joka kumpuaa jo vuosikymmenien takaa. Osa henkilökunnasta on tuttua jo vuosien ajalta

-työpaikat täytetty

 LAUHANSARVI

Lauhansarven luontomatkailukeskus on tunnettu mm Isoista Lauhan Spelit musiikkitapahtumasta heinäkuisina helteinä. Lauhansarven ravintola on palvellut parikymmentä vuotta eirlaisissa juhlissa, kokouksissa ja illanistujaisissa. Hyvä ruoka joustava asiakslähtöinen toiminta ovat Lauhansarven valttikortteja.

– Haemme yhtä henkilöä kesätyöhon 1.6.-30.9.2018 Sinulla on kokemusta hyvän ruuan valmistuksesta sekä omaat asiakaspalvelun pelisilmää sekä tilaustoimnnassa että normaalissa ravintolatoiminnassa. Lauhansarvessa kaikki tekevät talon monipuolisia töitä joissa påärjää hyvällä ammattitaidolla ja rautaisella palveluasenteella. Palkka TES mukaan.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla. Kerro siinä kuitenkin itsestäsi, mahdollisesta koulutuksesta ja työkokemuksesta tarpeellinen mutta älä lähetä todistuksia mukaan. Täydelliset yhteystiedot lienevät itsestäänselvyys. Postia osoitteeseen info@lauha.fi ja jos jotakin ennakkokysymyksiä on niin voit myös soitella Tepolle p. 040 825 8751. Osan hakijoista kutsumme käymään ja keskustelemaan lisää aiheesta.